Волонтерство для Крішни

Якщо уся діяльність людини націлена на досягнення корисного результату для себе, якщо кожне зусилля ґрунтується на бажанні насолоджуватися його плодами, — людина потрапляє в полон причинно-наслідкових зв’язків і поступово позбувається щастя. До такого висновку все частіше приходять навіть матеріалістичні психологи; фактично, у світі все більше поширюються ті чи інші прояви економіки дарування, хоч рідко хто усвідомлює, що ідеї ці базуються на порадах Крішни, даних у «Бгаґавад-ґіті».

волонтерство: служіння спільній справіУ цій статті ми розповімо про декілька вайшнавських сайтів, що потребують допомоги — хтозна, можливо саме Вашої? Наближаються новорічні свята, а для багатьох з нас це означає певну кількість вихідних або ж канікули. Це чудовий час, аби навчитися чого-небудь нового, і з настроєм «слуги слуги» допомогти іншим відданим у підтримці веб-проектів.

Почнемо з подяки. Створюючи krishna.vn.ua, ми звернулися до вінницьких відданих з проханням допомогти з наповненням і розкруткою сайту. Допомога була отримана; більше того, вона продовжує надходити і дотепер. Віддані діляться поезією, піснями, малюнками, фотографіями, аудіозаписами, вегетаріанськими рецептами, знаходять час, щоб дати інтерв’ю, вичитати тексти і допомогти редакції виправити допущені помилки. Керівництво інших вайшнавських сайтів України з ентузіазмом відгукнулося на прохання додати наш сайт у перелік посилань на своїх сторінках; а вінничани почали показувати сайт своїм друзям. Дякуємо!!! Ми впевнені, що це Бог надихнув Вас допомогти, тож не дивуйтеся, якщо отримаєте від Нього рясні благословіння :)

А зараз розглянемо три сайти, допомога яким ще важливіша.

veda-kiev.org.ua

 

Ведична академія свідомості Крішни
в Україні

veda-kiev.org.ua

 

Важко переоцінити значення цього навчального закладу для вінничан. Багато хто з вінницьких відданих колись там навчався, навчається зараз або тільки планує (до речі, вступайте на заочне відділення — початкова сесія вже в середині січня; редакція нашого сайту залюбки складе Вам товариство :). Один відомий вінничанин там навіть викладає…

Допомога потрібна за такими напрямками:

  • робота над друкованими матеріалами
  • транскрибування лекцій
  • наповнення сайту veda-kiev.org.ua
  • можливі й інші завдання

за довідками звертайтеся: email скрыт; необходимо включить поддержку JavaScript,
або за телефоном 063-321-00-33 (Євген)

 

www.krishna.org.uaОфіційний портал
Міжнародного товариства
свідомості Крішни
в Україні та Молдові

www.krishna.org.ua

 

Над цим сайтом працює вже доволі значна кількість відданих, проте роботи на всіх вистачить :) Потрібна допомога за такими напрямками:

  • переклад російськомовних матеріалів на українську та англійську
  • написання і редагування статей
  • створення/переклад відеоматеріалів
  • і, знову ж, багато іншого — дізнаєтеся у редактора сайту :)

Сайт також приймає грошові пожертви через різноманітні платіжні системи.

за довідками звертайтеся: email скрыт; необходимо включить поддержку JavaScript (Андрій)

 

ruzov.ruАвторський сайт
Патіта Павани прабгу;
проповідницька група «Юґа дгарма»

ruzov.ru

 

І знову ж, у цього сайту ніби й непогано йдуть справи, але цікавих ідей набагато більше, ніж помічників. Можливі напрямки допомоги:

  • розробка і просування проповідницьких веб-сторінок
  • електронне спілкування з відвідувачами, відповіді на запитання
  • реклама духовності в інтернеті
  • проповідь через інтернет-розсилки
  • розповсюдження електронної духовної літератури
  • та багато іншого

А для справді відважних пропонується й більш радикальний варіант участі — набір у проповідницьку групу з проживанням у Москві: «організація програм, усі види служіння, навчання, проповідь, мандрівки, 100% завантаження. Нектар, втому і глибокий сон гарантуємо.»

більш детально читайте тут.
за довідками звертайтеся: email скрыт; необходимо включить поддержку JavaScript

 

Дякуємо, що дочитали до кінця! Успіхів!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *