Оздоровча ведична кухня

Останніми вихідними, 21-го та 28-го листопада 2010 року у Вінниці відбувся «Фестиваль оздоровчих практик». В обідню перерву всі відвідувачі цього заходу могли насолодитися стравами ведичної кухні, які ласкаво згодились приготувати Садхусева прабху та його сім’я.

Ведична кухня на фестивалі оздоровчих практик

Самоси з солодкою та солоною начинкою, молочні кульки з начинкою з марципану та фундука, кунжутні та морквяні кульки та напій Лассі дегустували вінничани та гості міста, котрі завітали оздоровитись до Наталки Демчук, організатора фестивалю.

Солодкі кульки

Після навчання масажу, йозі, аюрведі, даоським та молитовним практикам найкраще засвоювались солоні самоси, які першими зникали зі столу буквально за півгодини. Не меншою популярністю користувались самоси з солодкою начинкою та рожеві кульки з марципановою начинкою — певно, приваблювали своїм великим розміром. Помітивши таку популярність під час першого дня фестивалю, на другий замовили вдвічі більше «ведичних пиріжків».

Самоси

А напередодні, 20-го та 27-го грудня, відвідувачі курсів вегетаріанської кулінарії мали змогу взяти учать у приготуванні вже згаданих солодких кульок та напою.

Лассі

Завдяки служінню Садхусеви прабху та його сім’ї десятки людей покуштували милість Господа. Маємо надію на продовження такої практики та запрошуємо бажаючих долучатись до її реалізації.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *